Badshorts

Vem älskar inte att shoppa badshorts? Det är säkert en hel del kan jag tänka mig, men ändå så är ju tiden när man handlar badshorts ofta den bästa på året. Bara tanken på att hela sommaren ligger framför dina bara fötter som gräver sig ner i den varma sanden på badstranden, och där halvligger du i en solstol och låter dina nyligen inköpta badshorts torka i solen. Ja, hur som helst så kan vi enas om att tiden när du köper dina badshorts för det mesta är på vårkanten eller sommaren. Ska du åka på charter utomlands på den kalla sidan av året så är det inte så säkert att det finns så många badshorts att välja bland så jag skulle råda alla att förse sig med badshorts under säsong när utbudet är enormt.

Låga eller höga badshorts?

Nu kommer den viktigaste och mest kritiska frågan; ska du köpa dom där höga shortsliknande badshortsen och låtsas som att din mage bara har hälften av bilringarna? Eller kommer du att chansa lite och visa upp din ”tvättbräda” i ett par badshorts med låg midja? Jättesvårt att välja, eller hur? Sedan kommer en annan viktigt fråga, vilken typ av material ska dina badshorts vara gjorda av? Ska det vara ett par åtsittande typ Speedos eller de där lössittande lite tunnare shortsen (badshortsen) som har varit oslagbara i poolen i tiotals år nu.

Vilka badshorts torkar fortast

Det där med att sitta eller ligga i solen medan badkläderna torkar är det bästa jag vet. Att inte behöva byta om mellan baden utan bara springa upp i sanden och breda ut sig på badlakanet för att torka. Den känslan är den härligaste på hela sommaren om du frågar mig. Jag älskar solen och jag gillar lika mycket att bada så de två går hand i hand. Jag tycker absolut att det är de tunnare typen av shortsen som slår i alla fall badshorts liknande Speedos.