Lediga lägenheter i Märsta

Jag letar efter lediga lägenheter i Märsta eftersom jag vill tillbaka dit jag kom ifrån. Mina föräldrar köpte ett hus i Märsta när jag var några år gammal bara och tidigare bodde dom i lägenhet. Vi har liksom hållit oss inom Sigtuna kommun för att vi gillar att bo där, och då framförallt i Märsta. Det är många som bor här som arbetar på Arlanda flygplats så därför kan det vara svårt att få tag på lediga lägenheter i Märsta men jag har åtminstone anmält mitt intresse nu och står i bostadskö, men det borde finnas snabbare sätt att få ta på en ledig lägenhet. Jag har ingen lust att hyra i andra hand utan vill att den ska vara min egen direkt.

Nybyggda lägenheter i Märsta

Jag pratade med mina föräldrar i helgen som var, dom bor fortfarande kvar i Märsta i sitt hus, och då fick jag reda på att det byggs nya lägenheter i Märsta, tydligen att hundratals. Jag tänkte ta reda på lite mer om dessa lägenheter och anmäla mitt intresse, ifall det inte blir bostadsrätter som byggs, men i de områdena som jag förstod att det var så finns det knappt några bostadsrätter, så jag hoppas på att det bara är hyresrätter. En nybyggd lägenhet hade ju inte varit fel och särskilt inte om det är i de områdena jag tror.

Lägenheter med närhet till allt

Jag måste ju erkänna att jag flyttar hem till Märsta mycket för att jag känner en trygghet i att jag vet precis vart allting finns, även om det är mycket som har ändrats så känns det fortfarande som hemma för mig. Sedan bor man väldigt bra i Märsta om man tittar på förbindelserna, det går lätt och fort att ta sig överallt och att ha Arlanda så nära är bara positivt för det finns så otroligt många arbeten där så om jag skulle bli arbetslös kan jag alltid söka jobb där. Om jag tar bussen till Arlanda flygplats så tar det 10 minuter och med tåg till Stockholm eller Uppsala tar det 20 minuter. Så himla perfekt!