Boka flyttfirma

Till våren brukar det vara många som väljer att boka flyttfirma, kanske för att det är lättare att göra husaffärer när det blir bättre väder ute, svårt att avgöra varför men jag tolkar det som att många får vårkänslor och vill starta ett nytt liv. Då ligger det nära till hands att genomföra sina husaffärer under våren men också att byta studieort och lägenhet som boende. För oss som driver flyttfirma hade det givetvis varit enklare om alla spred ut sina bokningar jämt över året men dessvärre är det inte på det viset.

Råd för att boka flyttfirma

Det finns vissa saker som du ska tänka på när du bokar flyttfirma, eller rättare sagt innan du bokar flyttfirma. Om allting är genomtänkt så slipper det bli missförstånd mellan flyttfirman och dig som ska flytta. Det är sällan vi får in genomtänkta offerter eller bokningar utan folk är i allmänhet ganska spontana när det gäller att boka flyttfirma vilket ställer till det för både oss och kunden. Det är bra om du vet vad det är för tjänster du behöver innan du bokar, vilket datum och tid du hade tänkt och hur många flyttkartonger som du ska packa. De allra flesta tror alltid att det ”nog ska räcka” med kanske 10 kartonger och när vi väl kommer för att hämta står där 30 flyttkartonger, då börjar det inte bra.

Boka seriös flyttfirma

Vi vet att det kan vara svårt att veta vilka flyttfirmor som är värda att boka och vilka du ska undvika att boka. Men det finns vissa saker du kan göra själv för att undersöka flyttfirman innan du bokar flytthjälp. Läs alltid recensionerna på Google eller om företaget finns på någon annan recensionssida. Där finns ofta de som är missnöjda som har skrivit varför och då är det lättare att kolla upp och jämföra de olika flyttfirmorna. Var förnuftig när du går igenom alla recensioner för det finns falska profiler och köpta profiler.