Lång erfarenhet av ventilerade golv

Det är såklart GE-AB jag pratar om i vanlig ordning och dem är ju som ni troligtvis sedan tidigare vet experter på allt när det kommer till mekaniskt ventilerade golv. Man erbjuder två olika typer av ventilerade golv och dessa tänkte jag berätta lite mer om idag. Det viktiga är naturligtvis att man håller fukten borta och ger en behaglig inomhusmiljö – något som båda dessa alternativ verkligen ser till att leverera! Har man problem med detta så borde man däremot skippa att läsa detta och ta sig direkt till GE-ABs hemsida för att helt enkelt direkt ta tag i uppskjutande fukt, markradon eller dålig lukt från betongen – med mekaniskt ventilerade golv så löser det sig!

Optivent

Optivent är ett system som är både energisnålt och p-märkt och är ett undergolvsystem med den stora fördelen att bygghöjden endast uppnår till 8 mm. Det gör att man i sin tur kan skippa att påverka lokalens utseende nämnvärt samtidigt som man ser till att helt enkelt skydda sig från fukt och annat. Det är en typ av matta som ger ett effektivt skydd mot fukt, mögel och dålig lukt.

Subfloor

Subfloor är däremot ett golvregelsystem som också jobbar för samma syfte – att eliminera risken för mögeltillväxt eller rötskador. Man säger att det är en helt ny generation funktionsgolv och själva konceptet bygger på lång erfarenhet. Det går ut på att man installerar regel- och skruvdimensioner som gör att ventilationen för golvet sker med undertryck och på så vis håller vi en fräsch och hälsosam inomhusmiljö.  Oavsett vad så behöver du däremot inte tänka efter här – GE-AB steppar i vanlig ordning in och ser till att du får den lösning som passar just ditt hus förutsättningar. Kontakta dem direkt och ta reda på mer helt enkelt!